Erkende korte beroepsopleidingen

Teamleider plus

Speciaal ontwikkeld voor teamleiders, afdelingshoofden, supervisors, ploegbazen, productieleiders en alle andere leidinggevenden die conflicten en ‘gedoe’ op het werk willen voorkomen en/of willen leren om deze goed te hanteren en duurzaam op te lossen. 

 

lees verder

In 1 dag van team naar topteam

Deze masterclass is ontwikkeld voor groepen van 6 tot 12 personen van dezelfde organisatie die met elkaar samenwerken in een team. Ook geschikt als personeelsuitje. Eindelijk een personeelsuitje dat veel oplevert in plaats van dat het kosten met zich meebrengt.

lees verder

Social media - content marketing

Social Media - Content Marketing wordt met de dag belangrijker. Klanten bereik je tegenwoordig via diverse sociale mediakanalen en is daarom niet meer weg te denken. Maar hoe werken deze mediakanalen precies en wat kun je er allemaal mee?  Welke berichten werken het beste en wat ga je jouw doelgroep vertellen?

 

lees verder

Vanzelfsprekend presenteren

Vakmanschap is Meesterschap. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u dit vakmanschap ook als een meester kunt presenteren en uitdragen.U leert vol zelfvertrouwen, overtuigend, boeiend en geheel ontspannen alle mogelijke gesprekken te voeren en voor een groep mensen een presentatie te houden. 

lees verder
VCM Trainingen is een internationaal geaccrediteerd ADR en ICR opleidingsagentschap en een wettelijk erkende instelling voor kort beroepsonderwijs (CRKBO).
Website door Buro TARGET